Descoperirea uimitoare a unor angajaţi Lidl în camionul cu banane: „A sosit tocmai din Costa Rica”

Thursday, 16 May 2019, 15:36 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Angajaţii unui magazin Lidl din Netherfield, Nottingham, Marea Britanie, au avut un şoc în momentul în care au făcut o descoperire ciudată. Într-un camion cu banane venite din Costa Rica se afla şi o creatură exotică. O broscuţă specifică climatului tropical se „infiltrase” în transportul de marfă.

Lucrătorii de la un Lidl din Marea Britanie au avut parte de o surpriză când au descărcat marfa. În transportul care venea tocmai din America Centrală, alături de mulţimea de banane se afla un musafir nepoftit: o broască de copac, potrivit Daily Star.

Broscuţa a călătorit 8.500 de kilometri.

(w500)

În timp ce descărcau fructele pentru a le aşeza pe rafturi, lucrătorii Lidl au sesizat o creatură exotică stând pe grămada de banane.

Angajaţii i-au dat numele Lloyd broscuţei şi au alertat Autoritata pentru Protecţia Animalelor.

Reprezentanţii Autorităţii au intrat în posesia broscuţei:

„Micuţul acesta a avut parte de aventura vieţii lui. A venit tocmai din Costa Rica într-o cutie de banane şi a ajuns la Lidl în Netherfield. În prezent, această broască de copac este îngrijită de un veterinar specializat în animale exotice”, a postat Autoritatea pentru Protecţia Animalelor pe contul de Twitter, împreună cu o fotografie a broscuţei.

Hayley Day, reprezentatntul Autorităţii pentru Protecţia Animalelor a declarat că angajaţii Lidl păreau destul de surprinşi de descoperirea lor. „Sperăm că se va întoarce în climatul tropical cu care este obişnuit, şi că se va reîntâlni cu broscuţele de copac.”, au declarat reprezentanţii Lidl.

Sursa: gandul.info

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri