Descoperire șocantă în Olanda, sub pământ. O familie aștepta de 9 ani "sfârșitul lumii"

Tuesday, 15 October 2019, 21:31 Sursă: REALITATEA.NET

Poliția din Olanda a făcut o descoperire șocantă în subsolul unei ferme izolate: o familie de șapte persoane trăia ascunsă sub pământ de 9 ani, așteptând sfârșitul lumii!

Adaugă părerea ta

Șapte persoane au trăit izolați în pivnița unei ferme din provincia Drenthe din Olanda, fără să iasă la suprafață de circa 9 ani și așteptând "sfârșitul lumii", informează France 24.

Mai precis, polițiștii au descoperit un bărbat, despre care se crede că este tatăl familiei, și șase dintre copiii săi, cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani.

"Ferma groazei" se află în apropierea satului Ruinerwold din nordul provinciei Drenthe. "Nu am mai întâlnit nimic de genul acesta", a declarat primarul localității, Roger de Groot, într-o conferință de presă.

Poliția a demarat investigația după ce a primit un apel de la cineva care era preocupat de condițiile de viață ale oamenilor din respectiva fermă.

„Au trăit complet izolat, trăiau doar în casă în ultimii nouă ani și mai mulți dintre copii „nu au fost nici măcar trecuți în registrul de nașterii", a mai spus primarul.

Multe întrebări nu au primit încă un răspuns, iar poliția investighează „toate scenariile", a adăugat primarul.

Postul local de știri RTV Drenthe, care a relatat primul istoria șocantă, susține că familia „trăiește în subsol de ani de zile, așteptând„ sfârșitul timpului ". Unii dintre cei eliberați „habar nu aveau că există alte persoane în viață", a adăugat postul TV.

Poliția a fost alertată după ce un bărbat de aproximativ 25 de ani, despre care se crede că este fiul cel mai mare al familiei, a intrat duminică seara într-un bar din sat. Bărbatul se afla într-o stare deplorabilă, cu barbă și plete și purtând haine vechi.

El a cerut cinci beri pe care le-a băut pe loc. "A spus că nu a fost niciodată la școală și părea foarte confuz. A vorbit într-un mod copilăresc", a spus patronul barului. Bărbatul i-a spus că a fugit de acasă deoarece a avut nevoie urgentă de ajutor.

În urma anchetei, poliția a descoperit o scară ascunsă în spatele unui dulap care ducea la o pivniță unde un bărbat care susține că este tatăl familiei și alte cinci persoane, despre care se crede că sunt copiii lui, se ascundeau.