Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Descinderi la persoane bănuite de trafic de droguri. Ce au găsit poliţiştii în locuinţele acestora

Thursday, 11 February 2016, 10:00 Sursă: REALITATEA.NET

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Gorj și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Gorj, cu sprijinul Serviciilor de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți și Hunedoara, au efectuat percheziţii domiciliare în județele Gorj, Mehedinţi şi Hunedoara.

Acțiunea a vizat destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în comercializarea de droguri de risc și produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din investigaţii a reişit că, în perioada octombrie 2015 -  februarie 2016, trei bărbați din Tg-Jiu ar fi constituit un grup infracțional organizat care procura droguri de risc și substanțele psihoactive (etnobotanice), pe care apoi le vindea. Substanțele interzise erau distribuite fie prin intermediul serviciilor de curierat, fie direct, contra unor sume importante sume de bani.  

În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au ridicat aproximativ 400 de grame de masă vegetală, două arme de foc, deţinute fără drept, un laptop, nouă telefoane mobile şi mai multe dispozitive de mărunţit şi cântărit.

Poliţiştii au pus în aplicare nouă mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.OT. - B.T. Gorj,  pentru audieri.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL