Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Deputatul PNL de Timiș Ben-Oni Ardelean a fost infectat cu noul coronavirus

Monday, 30 November 2020, 16:44 Sursă: tion.ro

Autor: Iulian Budusan

Aflat în campanie electorală, deputatul PNL de Timiș spune că a respectat toate măsurile impuse de autorități atunci când a mers pe teren, scrie tion.ro

Nu știe exact de unde a luat virusul SARS-CoV2, dar a ajuns la spitalul de la Pădurea Verde cu simptome. A avut febră, iar starea lui este stabilă.

„De ieri, mă aflu internat la Spitalul Spitalul Victor Babeș Timișoara, după ce cu o seară înainte am prezentat simptome clare de infecție cu Coronavirus. În prezent, starea mea de sănătate este stabilă, mă simt mult mai bine – cadrele medicale de aici, dând dovadă de un profesionalism și o dăruire pentru pacienți, greu de înțeles din afara spitalului. Menționez faptul că în toată perioada de campanie electorală, la puținele întâlniri avute, m-am protejat, atât eu cât și ceilalți participanți, însă inevitabilul s-a produs, din păcate”, a anunțat Ben-Oni Ardelean.

Parlamentarul de Timiș îi îndeamnă pe oameni să aibă grijă de ei.

„Aveți grijă de dumneavoastră, protejați-vă cât de mult posibil, fiți optimiști și nu vă pierdeți credința în Dumnezeu! Împreună vom trece și peste această încercare!”, a mai scris Ardelean pe pagina lui de Facebook.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL