Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Deputatul liberal Mircea Roşca a fost reţinut pentru trafic de influenţă

Thursday, 20 November 2014, 10:10 Sursă: REALITATEA.NET

La miezul nopţii, parlamentarul liberal, acuzat de mai multe fapte de trafic de influenţă, a fost scos încătuşat din sediul DNA Ploieşti şi urcat în duba Poliţie, el declarând că are încredere în justiţie şi că "trebuie să credem într-o altă Românie".

La ora transmiterii acestei ştiri, Roşca este dus în arestul IPJ Prahova, situat în municipiul Câmpina, iar surse apropiate anchetei susţin că joiacesta va fi prezentat instanţei supreme cu propunerea de arestare preventivă.

Avocatul Alexandru Şerban a declarat că clientul său este nevinovat. Potrivit avocatului deputatului liberal, alte două persoane cercetate în dosarul de corupţie al lui Mircea Roşca, respectiv Diana Dumbravă, secretar la Primăria Azuga, şi Gabriel Popescu, consilier local în Consiliul Local Azuga, sunt puşi sub control judiciar

Mircea Roşca a ajuns, miercuri seară, la sediul DNA Ploieşti, pentru a fi audiat în dosarul în care este cercetat de către procurorii DNA pentru fapte de corupţie, el exprimându-şi încrederea în procedura judiciară şi spunând că "se va face dreptate". Roşca a ajuns la sediul DNA Ploieşti, însoţit de către avocatul său, după ce, în cursul aceleiaşi zile, a asistat la percheziţiile făcute de către procurori la domiciliul său din Comarnic, judeţul Prahova.

"Cred în procedura judiciară, de-aia am cerut ridicarea imunităţii. E o procedură corectă, nu-i nimic nou, mâine (n.r. - joi) se va judeca şi se va face dreptate", a declarat Mircea Roşca înainte să intre în sediul DNA.

Percheziţia la locuinţa din Comarnic a deputatului PNL Mircea Roşca, la care a asistat şi parlamentarul, s-a încheiat după aproape şase ore, liberalul părăsind locuinţa împreună cu avocatul său pentru a se duce la  sediul DNA Ploieşti.

Mai mult pe MEDIAFAX.Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL