Deputat PSD: Iohannis nu e român, Merkel e Fuhrerul feminin al Germaniei

Monday, 11 February 2019, 16:36 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa face noi declarații șocante, ofensatoare la adresa președintelui Iohannis, dar și a altor lideri politici. Nu este prima dată când Bacalbașa are derapaje de limbaj fără ca liderii PSD să ia atitudine.

Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa a spus, într-un interviu acordat unei televiziuni locale, că Iohannis este un „provocator profesional", care batjocorește voința populară.

"Pentru că dacă disprețuiești românii, nu poți să aplici o regulă numită democrație unei structuri pe care o disprețuiești. Nici nu pot să îl învinovățesc. Germania a infiltrat timp de decenii, pentru că deși Hitler a fost la putere numai 12 ani, poporul german, până în 1970, în proporție de 70%, era pro-Hitlerist", a declarat Bacalbașa.

Deputatul PSD a invocat și „privilegiile flagrante și nesimțite" ale companiilor multinaționale, dar și „ura Germaniei față de România".

Întrebat despre răspunsul pe care îl dă PSD la aceste „provocări", deputatul social-democrat a spus: „M-a bucurat discuția dintre doamna Dăncilă cu Fuhrerul feminin al Germaniei actuale, frau Merkel, care controlează toată politica Europei prin fake-uri, partide false, știi, care toate sunt din PPE, adică etnic, poate non-germane, dar servind interesele strict ale acestei țări și n-a cedat doamna Dăncilă. Dacă vrei, este un răspuns și pentru numitul Klaus Werner".

Potrivit lui Bacalbașa, Iohannis nu este român. „Președintele Iohannis, pentru mine este «ei». Adică, este în afara României. Să fim foarte clari: suntem într-o Uniune despre care, generic, despre Uniuni, Bismarck, cel care a unificat Germania (...), spunea că în orice alianță există un călăreț și un cal. Noi nici măcar nu suntem calul, suntem măgarul de povară al unei structuri".

„Practic, suntem intoxicați de către stăpânii noștri care ne călăresc. N-aș vrea să spun stăpânii noștri coloniali din cadrul Germano – Franței și coloniile ei, actuale sau cele pe care dorește să li se subordoneze în întregime. Stăpânii noștri au reușit să creeze un aparat de represiune controlat, culmea, de autohtoni, de românași de-ai noștri pe care, iarăși, eu nu-i consider, ca și pe domnul președinte, a fi români și a ne ține ca pe niște căței care trebuie subordonați, cu nasul în rahat. De aici și MCV, care este o golănie ordinară, de aici este și banditismul neacceptării României în Schengen", a mai spus deputatul PSD în interviul acordat postului TV Galați.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ