Coronavirus - România: 34226 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Deputat ALDE, prins în timp ce gonea cu 142 km/h, deși avea permisul suspendat

Tuesday, 16 May 2017, 08:47 Sursă: REALITATEA.NET

Parlamentarul sucevean avea permisul de conducere suspendat de politie pentru contravenții de același gen. Baisanu va fi anchetat de către procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție si riscă o pedeapsă cuprinsă între șase luni și trei ani de închisoare.

Băiașanu conducea cu viteza de 142 km/h când a fost surprins de aparatul radar. Acesta fusese lasat fara permisul de conducere pentru contravenții de același gen. Deputatul sucevean va fi anchetat de către procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție

„Persoana la care faceți referire a fost depistată în trafic rulând cu viteza de 142 km/h, încălcând regimul legal de viteză în localitate. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că persoana depistată în trafic avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. Având în vedere aspectele constatate, precum şi calitatea conducătorului auto depistat, conform art.40 din Codul de Procedură Penală, a fost declinată competenţa în favoarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Crețu, potrivit presei locale.
Deputatul Ștefan Alexandru Băișanu riscă o pedeapsă cuprinsă între șase luni și trei ani de închisoare


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL