Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Denunţat la 3 ani după ce a omorât în bătaie un copil. Este şocant ce a făcut cu trupul micuţului

Monday, 18 April 2016, 11:58 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, Z.A. a fost reţinut la sfârşitul săptămânii trecute, acuzat de omor şi profanare de morminte sau cadavre.

Procurorii susţin că, în urmă cu trei ani, Z.A., în vârstă de 44 ani, aflându-se la domiciliul său din satul Zlagna, judeţul Sibiu, împreună cu iubita lui, O.T.I. şi copilul acesteia, în vârstă de 4 ani, a fost deranjat de "o manifestare isterică a minorului", motiv pentru care l-a lovit de mai multe ori în zona feţei şi a pieptului.

Din cauza intensităţii loviturilor primite, copilului i s-a făcut rău, iar la scurt timp a murit.

Conform comunicatului citat, bărbatul a săpat o groapă în locuinţa sa şi a introdus acolo corpul copilului, după care a mers la Târgu-Mureş şi a cumpărat mai multe pungi cu sodă caustică. Bărbatul a dezgropat cadavrul şi l-a introdus în cazanul cu sodă caustică. Ulterior, sibianul, pentru a şterge orice urmă, a aruncat cazanul pe malul râurilor Târnava Mare şi Mureş.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Ioan Vestemean, a declarat, luni, petru Mediafax, că bărbatul a fost denunţat abia duminică de către iubita lui, după ce a bătut-o şi pe aceasta. Cu această ocazie, femeia le-a povestit anchetatorilor şi presupusa crimă de acum trei ani.

Luni, bărbatul este prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Triunalului Sibiu.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL