Declaraţii halucinante ale lui Gregorian Bivolaru, în faţa instanţei. Se compară cu Iisus

Wednesday, 22 February 2017, 19:26 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

La Curtea de Apel Alba Iulia s-a judecat, miercuri, apelul la cererea de rejudecare a procesului în care Gregorian Bivolaru a fost condamnat abuziv pentru o presupusă relație cu o minoră.

Liderul spiritul al grupării MISA a susținut în fața judecătorilor că seamănă cu Iisus, "care a fost persecutat şi crucificat pe nedrept", scrie Mediafax.

”Mă aflu într-o situaţie absolut tragică. Justiţia nu trebuie să fie un izvor de nedreptate, iar în cazul meu a funcţionat într-o direcţie devastatoare. Dosarul a fost deschis la o comandă politică. Mă aflu în situaţia similară cu a lui Iisus care a fost condamnat şi crucificat pe nedrept. Eu consider că e esenţial să amintesc că omul nu este făcut pentru astfel de legi, ci astfel de legi sunt făcute pentru om. Omenia nu trebuie să dispară din justiţie că am avea o justiţie inumană”, a spus, la proces, Gregorian Bivolaru.

Acesta a adăugat că pe perioada procesului la care a fost condamnat a avut statutul de azilant, motiv pentru care nu a putut veni în ţară.


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri