Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Declarație șocantă a lui ÎPS Teodosie despre posibile decese de coronavirus ale pelerinilor: "Dacă acolo e momentul, pleacă la Dumnezeu"

Sunday, 29 November 2020, 18:25 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Istratie Dan

ÎPS Teodosie duce un război mediatic cu autoritățiel centrale în ultimele zile, în încercarea de a menține organizarea unui pelerinaj cu ocazia sărbătorii de Sfântul Andrei. El a șocat cu o declarație recentă în presa locală din Constanța.

Reporter: Nu credeți că pierderea unei singure vieți care vine la acest eveniment ar fi prea mult?

ÎPS Teodosie: Nu, cine vine la această sărbătoare, iar acolo este momentul să plece din viața aceasta, el pleacă la Dumnezeu. Dar a venit la sărbătoare. A venit însetat cu sufletul după Dumnezeu. Noi nu îi chemăm cu forța, îi invităm. Este cuvântul Mântuitorului. Cine voiește, să vină. Niciodată nu se poate substitui casa Bisericii. Biserica e Biserica, iar casa noastră este casa noastră.datoria noastră pentru a veni la acel ce ne-a creștinat este pentru absolut toți. Eu îmi fac datoria de păstor. Este datoria să îi chem pe toți la locul aceata sfânt. De aceea, voi face invitație publică, inclusiv președintelui României, premierului, miniștrilor, dar și parlamentarilor. Cine crede, să vină”, a declarat ÎPS Teodosie pentru Constanța TV.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL