De ce să nu îţi speli faţa atunci când faci duş. Răspunsul te va şoca

Saturday, 04 August 2018, 17:37 Sursă: REALITATEA.NET

După ce treci de 18 ani, pielea ta are alte nevoi şi vrea să fie îngrijită cu atenţie, iar un lucru comun tuturor vârstelor este faptul că vrei să ai o faţă care arată mereu bine.

Deşi este tentant să te speli pe faţă în timp ce faci duş, specialiştii nu recomandă acest lucru, cel mai bine fiind să foloseşti chiuveta. Astfel, poţi controla temperatura apei. 

Studiile arată că tenul nostru preferă apa rece şi, în acest caz, e destul de dificil să faci duş cu apă rece doar pentru a te spăla pe faţă. În plus, robinetul de la chiuvetă îţi permite să te joci cu temperatura apei şi să termini ritualul spălatului cu apă ca gheaţa, aceasta stimulând circulaţia şi ajutând la strălucirea tenului.

În schimb, dacă ne spălăm pe față cu apă fierbinte, este bine să ştim că aceasta dilată vasele de sânge şi capilarele se sparg, apărând roşeaţa din obraji.

Cum avem grijă de pielea noastră, aşa o avem, ea ne răspunde pe măsura în care noi ne-am purtat cu ea. Degeaba ne supărăm pe ea când nu ne place, este efectul eforturilor noastre zilnice în ceea ce o priveşte. În timp ce ne spălăm, ar fi minunat dacă i-am fi recunoscători şi i-am trimite toate gândurile noastre bune.

Aşadar, ai în vedere, atunci când mai faci duş, că tenul tău este cel mai fericit când reglezi temperatura apei pe placul lui, adică rece.

Sursa

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL