Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

De ce să NU instalaţi noul sistem de operare pentru iPhone

Friday, 26 September 2014, 09:19 Sursă: GadgetReport.ro

Update-ul la iOS 8 cu numele de 8.0.1 are mari probleme. Poate cea mai gravă este că telefonul îşi pierde semnalul. Până şi funcţionarea senzorului de amprentă Touch ID a fost afectată negativ de noul update la iOS 8.0.1.

Apple şi-a turnat cenuşă în cap pentru această situaţie şi a cerut oficial utilizatorilor, printr-un comunicat de presă, să nu instaleze update-ul până ce nu va rezolva problemele de sistem.

 Din păcate sunt sute de mii de utilizatori care au descărcat soft-ul şi astfel nu îşi mai pot folosi telefoanele. Apple a anunţat că va lansa în câteva zile un update, iOS 8.0.2.

 Dacă aţi făcut greşeala să vă instalaţi iOS 8.0.1, recomandabil ar fi să vă conectaţi smartphone-ului la iTunes și să reveniți la vechea versiune.

 Detalii despre problemele iOS 8.0.1 aflaţi în rubrica Gadget Show, realizată de GadgetReport.ro şi difuzată astăzi la Realitatea TV.

 Tot din emisiune aflaţi ce decizie a luat Microsoft în privinţa Windows 7 şi vedeţi cum va arăta noul telefon Google, Nexus 6 sau Nexus X cum mai este cunoscut.

 Clipul video de 4 minute il vedeti pe GadgetReport.ro

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL