Coronavirus - România: 2109 de cazuri confirmate

Cum este îngreunată ancheta în cazul lui Dincă: de ce nu mai pot intra poliţiştii în curtea lui

Thursday, 01 August 2019, 12:43 Sursă: REALITATEA.NET

Între timp, anchetatorii nici nu pot intra în casa şi curtea incriminatului de la Caracal. De ce? Pentru că ancheta la faţa locului poate continua doar în prezenţa lui Gheorghe Dincă şi a avocatului acestuia. Fără cei doi acolo, inculpatul ar putea spune că poliţiştii au "plantat" probe.

Șeful DIICOT a mai anunțat că, în scurt timp va fi reluată și cercetarea la fața locului, în prezența inculpatului. Acesta va fi supus mai întâi unei expertize psihiatrice.

Citiţi şi:

"Casa groazei" din Caracal, unde ar fi fost ucise fetele dispărute, ascundea imagini şocante

"Noi desfășurăm cercetări cu toate mijloacele pe care le avem. Astăzi(miercuri - nr) nu am făcut nicio percheziție domiciliară. Cercetarea la fața locului va fi reluată, ea a fost oprită. Cercetarea trebuie să fie făcută în fața inculpatului la fața locului, dar acesta este internat în spital'', a declarat Bănilă.

Având în vedere că expertiza psihiatrică abia va fi realizată săptămâna viitoare, Gheorghe Dincă va mai sta, se pare, încă o săptămână la Jilava, perioadă în care anchetatorii nu pot intra în curtea lui.

Ce se va întâmpla cu animalele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă?

Decizie în legătură cu animalele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă. Cățeii, nutriile și găinile vor ajunge în grija Asociației pentru Protecția Animalelor Măriuța, după cum anunță chiar organizația pe pagina sa de Facebook.

Se pare că această Asociaţie a primit acordul procurorului de caz.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL