Daniel Constantin a anunțat lansarea noului partid. Când va avea loc evenimentul

Thursday, 25 May 2017, 23:12 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

"Avem două nume pe care le pregătim, mâine vom decide într-o ședință, după care actele vor fi depuse și mergem mai departe. Într-adevăr se înființează un nou partid politic, încet, încet pentru că, în primul rând, trebuie să depunem actele, să avem acordul de la judecătorie și poți să spui că ai un partid în momentul în care ai o rețea, în momentul în care ai foarte mulți aderenți la planurile pe care le-ai făcut", a afirmat Daniel Constantin la TVR.

El a spus că, dintre cele două denumiri ale partidului analizate, varianta cea mai acceptată este "Pro România".

"Luni seara o să avem un eveniment, un altfel de eveniment de lansare în care spunem: domnule, noi ăștia suntem și vrem să pornim un nou proiect. Vom vedea cum va evolua, dar așa cum a pornit, cred că sunt șanse bune să meargă bine", a adăugat Daniel Constantin.

Constantin a explicat că noua formațiune va avea o ideologie de centru, care va încerca să îmbine măsuri de dreapta, cu măsuri de protecție socială în egală măsură. "În același timp, trebuie să avem mai predominant accentele patriotice, fără să mergem în zona naționalistă extremistă", a adăugat Daniel Constantin.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ