Dăncilă îi atacă dn nou pe Firea şi Negoiţă şi-l apără pe Teodorovici

Tuesday, 11 June 2019, 17:05 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Premierul Viorica Dăncilă îi critică din nou pe primarii care au reproşat guvernului şi ministrului de Finanţe că că din cauza modificărilor făcute peste capul lor au ajuns în situaţia de a nu mai avea bani nici pentru cheltuielile curente.

Întrebată despre acuzaţiile mai multor primari la adresa guvernului şi a Ministrului Finanţelor, Viorica Dăncilă a încercat mai întâi să evite un răspuns direct, afirmând că "trebuie să vedem şi cine face aceste acuzaţii şi dacă le poate proba".

Când i s-a spus că unul dintre cei care a făcut afirmaţia este Liviu Negoiţă, Viorica Dăncilă a comentat că "Liviu Negoiţă este puţin cam pesimist, vede totul în negru, dumenalui vede falimentul, noi suntem puţin mai realişti. (...) Eu cred că ar trebui să discutăm și cu doamna Firea, și cu domnul Negoiță".

Viorica Dăncilă le-a mai reamintit edililor că unii dintre ei "au semnat pentru acest buget și atunci nu au semnalat absolut nimic. Eu cred că trebuie să avem o altă abordare.”, a declarat şefa Guvernului.

Întrebată dacă îi va cere demisia lui Eugen Teodorovici dacă se va dovedi că edilii au dreptate, Viorica Dăncilă a afirmat că nu crede că Teodorovici a greşit.

 

 


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri