Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dăncilă, după întâlnirea cu Erdogan: Turcii vor să construiască spitalul regional de la Constanţa

Wednesday, 17 October 2018, 22:38 Sursă: REALITATEA.NET

”La întâlnirea cu preşedintele Erdogan am prezentat proiectele în parteneriat public privat lansate de guvern pe infrastructură şi sperăm că am stârnit interesul părţii turce. S-a stabilit comisia mixtă în domeniul cooperării economice, care va avea loc la sfârşitul lunii noiembrie- începutul lunii decembrie. De asemenea, un lucru foarte important este faptul că a fost stabilită creşterea volumului schimburilor comerciale de la 7 miliarde, cât avem în prezent, la 10 miliarde de dolari. Preşedintele Erdogan, de asemenea, a prezentat interesul părţii turce pentru construcţia unui spital regional la Constanţa, în parteneriat public-privat, un spital cu o mie de paturi”, a declarat la un post de televiziune, Viorica Dăncilă.

Ea a mai spus că a prezentat proiectele privind parteneriatul public-privat şi în timpul vizitei în Emiratele Arabe Unite.

De asemenea, ea a mai spus că a avut o întâlnire cu reprezentanţii unei companii din Emiratele Arabe Unite, care are în plan să investească peste 100 de milioane de dolari în parcuri logistice şi industriale la Curtici, Aiud, Craiova, Constanţa, Bucureşti şi judeţul Prahova.

”De asemenea, sunt interesaţi de construcţia portului Bucureşti, pe canalul Dunăre Bucureşti şi vor veni chiar săptămâna viitoare pentru primele discuţii”, a precizat premierul Dăncilă.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL