Dăncilă a primit o sabie de samurai: "Nu o să îmi fac harakiri"

Sunday, 03 November 2019, 09:21, Sursă: REALITATEA.NET

Viorica Dăncilă, care a anunțat la Arad tăieri de capete în PSD, în cazul în care vor fi social democrați care vor vota învestirea Guvernului Orban, a primit un cadou simbolic: o sabie de samurai.

Adaugă părerea ta

Viorica Dăncilă anunță tăieri de capete în PSD, în cazul în care vor fi social democrați care vor vota învestirea Guvernului Orban. „Cei care se dau cu Orban să se mute acolo, la partidul foarfece", a spus Dăncilă la Arad.

În cadrul întâlnirii cu membrii PSD, președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, i-a oferit o icoană despre care a spus că este „de la cea mai veche mănăstire din România, Hodoș-Bodrog" și o sabie samurai, transmite RealitateadeArad.net.

„Vă rog să acceptaţi mici cadouri simbolice din partea mea şi a organizaţiei, cadouri care să vă călăuzească în lupta cu acei bărbaţi (contracandidații de la alegerile prezidențiale – n.r.) şi nu numai. În primul rând, o să vă fac cadou o sabie de samurai. Să nu vă speriaţi, este o sabie de panoplie. Simbolistica acestei săbii, care sper să vă ajute să tăiaţi atât la propriu, cât şi la figurat, tot ce trebuie tăiat şi dumneavoastră ştiţi exact la ce mă refer eu", i-a spus deputatul Dorel Căprar.

Vezi aici GALERIA FOTO cu momentul primirii sabiei de samurai

Întrebată în conferința de presă, care a urmat întâlnirii cu membrii PSD Arad, despre cadourile primite, Viorica Dăncilă a declarat: „am primit de la domnul președinte o sabie (de samurai, completează deputatul Dorel Căprar – n.r), nu o să îmi fac harakiri, (este pentru alții – a mai declarat deputatul Dorel Căprar). Am primit o sabie, simbolic, din partea domnului președinte, și o icoană, știind că sunt un om credincios, care de fiecare dată, a acționat și a luat decizii cu frica de Dumnezeu".

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a mai declarat declarat, sâmbătă, la Arad, că luni, în Parlament, va fi un vot pentru instalarea noului Guvern şi a „unui premier expert în plângeri penale", care parcă „joacă într-o scenă de comedie". Ea a spus că îl provoacă pe Klaus Iohannis la o confruntare „unu la unu".

Alte articole din: POLITICĂ