Dan Voiculescu a intrat în corul criticilor lui Mugur Isărescu

Tuesday, 29 January 2019, 22:56 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

"După aproape 30 de ani în funcție, guvernatorul BNR nu pare să mai facă diferența între afinitățile personale și responsabilitățile poziției publice pe care o ocupă. Derutat de propria longevitate birocratică, încărcat de importanța pe care i-o atribuie subiectiv un sistem interesat să-i exploateze vanitatea, Mugur Isărescu a rătăcit dreapta măsură: ceartă Guvernul, Parlamentul și, în general, pe toți cetățenii care, spre exemplu, își doresc să acceseze credite cu dobânzi corecte, a scris Dan Voiculescu pe blogul personal.

Omul de afaceri vorbeşte despre "excesele tot mai frecvente ale guvernatorului BNR" care au creat o situație absolut inadecvată pentru conducătorul instituției care are ca rol fundamental “asigurarea și menținerea stabilității prețurilor”.

Voicuescu îi recomandă guvernatorulu BNR ca pentru a "nu-și compromite la final întreaga carieră, (...) să își separe dimensiunea publică de veleitățile personale. "Probabil că, în cele din urmă, Parlamentul îl va ajuta în acest sens".

sursă foto: Liviu Adăscăliţei/Mediafax


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri