Dan Puric: Becali a donat, în secret, 100.000 de euro din închisoare pentru finanțarea unei clinici

Thursday, 25 December 2014, 17:55, Sursă: REALITATEA.NET

Dan Puric a dezvăluit, joi, la un post de televiziune, că Gigi Becali a donat, în secret, 100.000 de euro din închisoare pentru finanțarea clinicii de recuperare oncologică a doctorului Pavel Chirila, potrivit Bzi.ro.

"Pe mine m-a ajutat un puscarias, mi-a dat telefon si mi-a zis: "Ba, Danut, eu pe tine nu te las. Iti dau 100.000 de euro, ii termini iti mai dau, pana termini clinica". Un puscarias cu suflet extraordinar. I-am zis: Ma, Gigi, fac puscarie in locul tau", a dezvăluit Dan Puric, la un post de televiziune.

Dan Puric a mai explicat ca se cunoaste de mai mult timp cu omul de afaceri, Gigi Becali, multe dintre experientele lor impreuna fiind extrem de amuzante.

"Acum cativa ani mi-a zis: "Ba, Danut, eu iti cumpar tie 10.000 de carti". L-am intrebat "De ce, Gigi?". "Pentru ca vreau sa te ajut". Zic: "Gigi, ma ajuti daca iei una si o citesti" si mi-a dat un raspuns genial: "Nu citesc, ca tot ce ai scris tu acolo mi-a zis mie tata noaptea la oi". Machedonul este extraordinar", a mai povestit actorul.

Mai multe pe Bzi.ro.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL