Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dan Barna, USR: "Un nimic" a modificat legea ca să scape de pușcărie

Wednesday, 24 April 2019, 19:10 Sursă: REALITATEA.NET

Parlamentarii PSD-ALDE-UDMR și ai minorităților naționale au votat astăzi Codurile Penale pentru a-l scăpa pe Liviu Dragnea de pușcărie, spune Dan Barna

Potrivit liderului USR, una dintre cele mai importante modificări din Coduri este reducerea termenelor de prescripție, care echivalează cu o "amnistie mascată".

"Rezultatul? Dosarele penale în lucru se vor închide iar infractorii vor scăpa de pedeapsă dacă au fost suficient de abili să tragă de timp suficient de mult. Așa cum este cazul lui Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman. Vedem astăzi că un #nimic a modificat legea în Parlament pentru a scăpa de dosarele penale. Mai mult, scapă de răspundere pentru ce a făcut și va putea să fure în continuare și să rămână cu toți banii!", scrie Dan Barna pe Facebook.

Este cea mai gravă situație din ultimii doi ani din punct de vedere legislativ pentru că aceste modificări sunt pentru corupți dar și pentru infractori, violatori, pedofili, traficanți de droguri, tâlhari.

"Aceasta este politica PSD, aceasta este maniera în care ei legiferează! Astăzi hoția a câștigat în Parlament, pe 26 mai #FaraPenali va deveni o realitate în România.
Vrem o Românie fără penali și fără hoție!", a mai scris Dan Barna pe Facebook.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL