Dădacă închisă pe viaţă pentru uciderea unui bebeluş. După 10 ani, s-a aflat adevărul - e ŞOCANT

Tuesday, 25 October 2016, 14:49, Sursă: REALITATEA.NET

În 2009, dădaca Syna Lim era condamnată la închisoare pe viaţă pentru uciderea, în 2006, a unei fetiţe de doi ani pe care o avea în grijă. La zece ani de la moartea copilului, s-a descoperit că dădaca nu o agresase, de fapt.

Amara Ou avea doi ani atunci când tatăl ei a lăsat-o, în octombrie 2006, la casa dădacei din Florida. Când, doar câteva ore mai târziu, dădaca nu reuşea să o mai trezească din somn, femeia -Syna Lim- încerca în van să dea de părinţii copilului. Dusă de urgenţă la spital, fetiţa murea.

Trei ani mai târziu, dădaca era condamnată la închisoare pe viaţă pentru că ar fi bătut-o pe fetiţă cu coada unui plici de muşte şi pentru că ar fi lovit-o în cap, provocându-i o rană fatală, scrie Florida Times Union.

Un nou proces a răsturnat complet situaţia: micuţa Amara nu a fost bătută, ci a murit din pricina unui diabet juvenil nediagnosticat şi a unei alte afecţiuni cu care se născuse şi care provocase hemoragii interne. Acele hemoragii ar fi provocat vânătăile care le-au dat doctorilor impresia că fetiţa ar fi fost bătută. Din păcate, se pare că medicul legist care a făcut autopsia fetiţei este de vină, pentru că aceasta ar fi fost afectată de o gravă maladie, Alzheimer.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Homepage