Coronavirus - România: 29620 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dacian Cioloș, apel către români după desemnarea premierului

Wednesday, 17 January 2018, 23:41 Sursă: REALITATEA.NET

Dacian Cioloș a lansat un  apel către români. „Am trimis în această seară un mesaj celor peste 40.000 de susținători din Platforma România 100, un mesaj la fel de potrivit pentru fiecare dintre dumneavoastră care doriți să veniți împreună cu noi:

Dragi prieteni,

Coaliția PSD-ALDE a primit în această seară nu a doua, ci a treia șansă, după ce nu a făcut nici măcar un minim efort pentru a-și înțelege greșelile. Există o logică a democrației care, din păcate, pare să nu se mai aplice în cazul acestor două partide.

Cred că decepția noastră pentru astfel de situații trebuie transformată în capacitatea noastră de a oferi o alternativă, prin fapte. Haideți să înlocuim dezamăgirea și frustrarea cu altceva: cu promisiunea că noi, fiecare dintre noi, vom face altfel, că vom reuși să propunem soluții care să fie acceptate și sprijinite de societate.

La viitoarele alegeri trebuie să fim vocea decenței, normalității și speranței. Altfel, fiecare astfel de guvernare ratată este o șansă în minus pentru o existență și o evoluție normală a noastră, ca țară și societate.

Ne avem unii pe alții. Nu suntem puțini și nici neputincioși. Vom rezista și vom construi o alternativă reală. Împreună!”, a scris Cioloș pe contul său de Facebook.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL