Dacia Duster // Anunț de ultimă oră de la reputatul producător Dacia

Monday, 11 February 2019, 16:26 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Dacia Duster  Se cunoaște că Romturingia a dezvoltat o versiune pick-up a primei generații Dacia Duster și a continuat această idee și cu cea de-a doua generație a SUV-ului din Mioveni, însă acum vorbim despre implicarea specialiștilor de la RTR Titu, a departamentului de marketing Dacia pe lângă echipa Romturingia.

Citește și: Dacia Logan. Fabulos! Revoluţie la Dacia! Cum va arăta noul Logan 2020

Într-un interviu acordat publicației 0-100.ro, directorul general Renault Commercial Roumanie, Hakim Boutehra, a declarat că viitorul model Dacia Duster Pick-up este deja în procedura de omologare. După aceea, va putea fi vândută în rețeaua Dacia, conform auto-bild.ro.

Tot Boutehra a declarat că acest Dacia Duster Pick-up nu va fi ca Duster Oroch, versiunea pick-up a lui Duster dezvoltată de Renault pentru America de Sud. În mod interesant, Dacia Duster Pick-up va fi un vehicul 'orientat spre muncă', nu pe latura de lifestyle. Practic, urmează o utilitară de la Dacia care va avea capacități off-road net superioare actualelor utilitare din gamă.

Citește și: Dacia lansează un nou model în 2019

Dacia nu este singurul producător de automobile care are pick-up-uri cu caroserie autoportantă. Acestea sunt populare în alte țări ale lumii în segmentul de lifestyle care nu implică necesitatea transportului de obiecte grele și tractarea unor mase record, mai scrie auto-bild.ro.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri