Cutremurător! Şi-a cărat soţia moartă în spate, 10 km. Motivul? Te trec fiorii!

Friday, 28 October 2016, 11:01 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Pe 23 august, Dana Majhi a suferit o pierdere imensă: soţia sa, Amang Dei, a murit la doar 42 de ani, din cauza unor complicaţii cauzate de tuberculoză. Femeia şi-a dat ultima suflare la spitalul din Bhawanipatna, oraş situat la 60 de km de sătucul unde locuia familia sa.

Deşi autorităţile asigură transportul persoanelor decedate la domiciliu, pentru a fi înmormântate, acest lucru nu a fost posibil şi în acest caz. Sătul să tot aştepte un răspuns oficial, dar şi lipsa de interes a spitalului pentru transportul trupului femeii care i-a fost pacientă au făcut ca Dana Majhi să recurgă la un gest disperat! A luat trupul soţiei decedate, l-a înfăşurat într-o pătură şi pur şi simplu l-a luat în spate, cărându-l, pe jos, pe o distanţă de 10 km. Dar calvarul nu s-a oprit aici! Acesta a fost însoţit de fiica sa, o copilă de 12 ani...

Când îl lăsau puterile, Dana Majhi lăsa trupul femeii pe marginea drumului şi se aşeza lângă. După ce-şi odihnea picioarele şi spatele, bărbatul se ridica şi îşi continua drumul.

Salvarea sa a venit în momentul în care o echipă de jurnalişti din apropiere l-au văzut cum se chinuie şi au chemat o ambulanţă pentru a-l ajuta să mute trupul. Altminteri, bărbatul trebuia să mai care trupul soţiei alţi 50 de km, până în satul unde locuia.

Mediatizată de jurnalişti, povestea sa a impresionat mii de suflete. Potrivit presei locale, însuşi prinţul Khalifa bin Salman Al Khalifa a fost mişcat de durerea bărbatului şi i-a oferit ajutor material.

Într-un final, bărbatul a putut să-şi înmormânteze soţia în satul natal.

 

 


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN