Coronavirus - România: 691488 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cutremurător! Şi-a cărat soţia moartă în spate, 10 km. Motivul? Te trec fiorii!

Tuesday, 30 August 2016, 11:00 Sursă: REALITATEA.NET

Pe 23 august, Dana Majhi a suferit o pierdere imensă: soţia sa, Amang Dei, a murit la doar 42 de ani, din cauza unor complicaţii cauzate de tuberculoză. Femeia şi-a dat ultima suflare la spitalul din Bhawanipatna, oraş situat la 60 de km de sătucul unde locuia familia sa.

PROMOTIE LA eMAG! CONSULTATI CELE MAI BUNE OFERTE AICI!!!Deşi autorităţile asigură transportul persoanelor decedate la domiciliu, pentru a fi înmormântate, acest lucru nu a fost posibil şi în acest caz. Sătul să tot aştepte un răspuns oficial, dar şi lipsa de interes a spitalului pentru transportul trupului femeii care i-a fost pacientă au făcut ca Dana Majhi să recurgă la un gest disperat! A luat trupul soţiei decedate, l-a înfăşurat într-o pătură şi pur şi simplu l-a luat în spate, cărându-l, pe jos, pe o distanţă de 10 km. Dar calvarul nu s-a oprit aici! Acesta a fost însoţit de fiica sa, o copilă de 12 ani...

Când îl lăsau puterile, Dana Majhi lăsa trupul femeii pe marginea drumului şi se aşeza lângă. După ce-şi odihnea picioarele şi spatele, bărbatul se ridica şi îşi continua drumul.

Salvarea sa a venit în momentul în care o echipă de jurnalişti din apropiere l-au văzut cum se chinuie şi au chemat o ambulanţă pentru a-l ajuta să mute trupul. Altminteri, bărbatul trebuia să mai care trupul soţiei alţi 50 de km, până în satul unde locuia.

Mediatizată de jurnalişti, povestea sa a impresionat mii de suflete. Potrivit presei locale, însuşi prinţul Khalifa bin Salman Al Khalifa a fost mişcat de durerea bărbatului şi i-a oferit ajutor material.

Într-un final, bărbatul a putut să-şi înmormânteze soţia în satul natal.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL