Coronavirus - România: 32948 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cutremur la Steaua! Cristian Petrea, out! Cine este noul șef

Monday, 15 October 2018, 12:46 Sursă: REALITATEA.NET

Cutremur la Steaua! În locul lui Cristian Petrea a fost numit colonelul Bixi-Pompiliu Mocanu.

Cristian Petrea a fost contestat vehement în ultima perioadă pentru rezultatele slabe la unele discipline ale clubului, dar și pentru managementul deficitar din interiorul CSA-ului, a scris realitateasportiva.net.

Totodată, Cristian Petrea și-a pierdut total sprijinul galeriei de fotbal, după ce formația din Liga a 4-a a ratat promovarea în Liga a 3-a.

Mutarea este ciudată, deoarece Bixi-Pompiliu Mocanu nu are nicio legatură cu sportul, el fiind militar de carieră.

Redăm mai jos comunicatul CSA Steaua:

”Colonelul Bixi-Pompiliu Mocanu a fost detaşat şi împuternicit pe o perioadă de 6 luni, începând cu data de 15 octombrie, în funcția de comandant (președinte) al Clubului Sportiv al Armatei (CSA) „Steaua”, înlocuindu-l la comandă pe colonelul Cristian Petrea.

Colonelul Mocanu este angajat al MApN din anul 1985, fiind absolvent al Academiei de Înalte Studii Militare din București, în anul 2002, ca șef de promoție. Printre funcțiile îndeplinite de-a lungul carierei, colonelul Bixi-Pompiliu Mocanu a comandat Baza Sprijin Logistic „Muntenia” și Școala de Aplicație pentru Logistică „Gl. Constantin Zaharia”. Este veteran al teatrelor de de operații, cu cinci misiuni executate în Afganistan și două în Angola. De la data de 1 decembrie 2017, colonelul Mocanu a îndeplinit funcția de șef de stat major al Comandamentului Logistic Întrunit.

Colonelul Cristian Petrea a fost eliberat la cerere din funcția de comandant al CSA „Steaua”, fiind numit într-o funcție în cadrul Ministerului Apărării Naționale”.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL