Cum văd vârstnicii Google Glass

Tuesday, 24 June 2014, 12:24 Sursă: REALITATEA.NET

Deşi clipul de mai jos ar putea părea o parodie, reacţiile sunt cât se poate de reale şi implică vârstnici care se străduiesc să folosească Google Glass.

Adaugă părerea ta

Un lucru este sigur: Google Glass este un gadget futurist. Acesta este şi motivul principal pentru care nu se ştie încă dacă va prinde sau nu la public. Prima problemă majoră este legată de oamenii care nu stiu dacă sunt sau nu filmaţi sau fotografiaţi fără acordul lor.

Trecând însă peste dezbtarile legate de securitate, cei de la TheFineBros au creat un clip format exclusiv din reacţii ale unor vârstnici care încearcă să-şi dea seama singuri ce înseamnă Google Glass. Cum era de aşteptat, reacţiile sunt destul de radicale. În primul rând, îi avem pe cei care au dificultăţi în a-i pune la ochi pentru simplul fapt că nu sunt foarte similari la acest capitol cu o pereche de ochelari normali. Pe de altă parte însă, există un grup de utilizatori care percep Google Glass ca pe un gadget Sci-Fi, rupt din Star Trek sau Star Wars. Citeste mai mult pe playtech.ro.