Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gabriela Firea, pregătiri pentru prima ninsoare din Capitală. Mașini de topit zăpada, în premieră

Wednesday, 22 November 2017, 10:51 Sursă: REALITATEA.NET

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, miercuri, ce măsuri se vor lua în momentul în care vor începe ninsorile. În plus, Firea i-a anunțat ferm pe bucureșteni că, în această iarnă, nu va crește factura la căldură sau apă caldă.

„Factura nu se majorează la apă caldă și căldură, iar furnizarea apei calde și a căldurii nu este sub nicio formă în pericol. Și garantez încă o dată bucureștenilor că decizia noastră este una foarte clară, foarte fermă", spune Gabriela Firea.
 
 "Am avut întâlniri cu subordonatele, cu părțile implicate, pentru a ne pregăti cât mai bine pentru perioadă sezonului rece. În premieră, anul acesta vor acționa și câteva mașini de topit zăpada și mai multe mașini de tip freză, pentru îndepărtarea zăpezii de pe trotuare. Anul trecut am avut o problemă cu depozitarea zăpezii și îndepărtarea acesteia de pe trotuar. Deși sectoarele au contracte de salubrizare trebuie și PMB să vina cu o contribuție pentru a depăși perioadă de iarnă. Am plătit în avans gazele pentru producerea energiei termice. Dezmint știrile că bucureștenii nu vor avea căldură iarnă această. Sunt niște știri mincionoase și toxice. Factură a scăzut cu 27% în octombrie anul acesta, față de anul tercut. Factură nu se majorează. Nu este în pericol livrarea agentului termic", a declarat Gabriela Firea, potrivit Hotnews.ro. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL