Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum să ţii corect dieta vegetariană de 3 zile

Thursday, 14 September 2017, 11:09 Sursă: REALITATEA.NET

O alimentație vegetariană are numeroase beneficii pentru sănătate. Pe lângă faptul că reușești să slăbești și, astfel, previi obezitatea și instalarea diabetului de tip II, te scapă de toxine și te pune la adăpost de afecțiunile cordului. Iar când le pregătești cum trebuie, mesele fără carne pot fi foarte gustoase și îți asigură substanțele nutritive de care ai nevoie.

Încearcă următoarea dietă! Vei slăbi în jur de 5 kg dacă o urmezi două săptămâni. Totuși, nu se recomandă mai mult de trei zile, dar o poți relua după o pauză de alte trei zile.

Pentru următoarele trei zile, scoate din alimentație dulciurile, alcoolul, produsele procesate și cele de origine animală. Înlocuiește-le cu fructe, legume, verdețuri, lactate vegetale și cereale integrale. Nu privi această perioadă ca pe o privare de bunătăți, ci ca pe un prilej de a-i oferi organismului nutrienții de care are atâta nevoie, dar, din comoditate, lipsă de timp ori de chef, nu reușești să-i asiguri.

Apa este esențială pentru debarasarea de toxinele acumulate. Un loc important îl ocupă ritualul apei plate cu lămâie, pe care s-o savurezi la trezire. Aceasta va umple stomacul cu bacterii benefice, un real sprijin pentru sănătatea digestivă. Efectul probiotic al combinației este dat de puterea alcalină cu care e înzestrată zeama de lămâie, scrie femeia.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL