Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum să-ţi prepari acasă plăcintă cu mere ca la McDonald's

Sunday, 13 September 2015, 13:02 Sursă: REALITATEA.NET

Compania McDonald's, la fel ca toate celelalte lanțuri fast-food, își protejează cu strictețe rețele produselor pe care le comercializează. Cu toate astea, bucătarul australian David Chilcott susține că a descoperit rețeta plăcintelor cu mere care pot fi cumpărate în restaurantele McDonald's, după multe încercări, relatează Yahoo Shine

Iată rețeta celebrei plăcinte cu mere de la McDonald's:

Ingrediente

- 3 mere

- patru lingurițe de zahăr

- o linguriță de scorțișoară

- o linguriță de nucșoară

- o cutie de aluat foietaj

- 2 căni de ulei de gătit

Instrucțiuni:

Pune într-o oală merele decojite și tăiate în bucăți mici și adaugă deasupra lor zahăr, scorțișoară și nucșoară. Amestecă bine și ține oala pe foc timp de aproximativ 10 minute (până ce merele se înmoaie). Ia apoi oala de pe foc și lasă merele să se răcească timp de 30 minute. 

Taie apoi aluatul în patru fâșii și umezește cu apă marginea lor. Pune două lingurițe de compoziție pe fiecare jumătate de fâșie, apoi pliază foietajul. Folosește o furculiță pentru a crea crestăturile de pe margini. Ține la frigider plăcintele timp de 15 minute. 

Pune la încălzit ulei în tigaie, după care prăjește-le timp de 2 sau 3 minute, până capătă o culoare aurie. Ai grijă să le rotești de pe o parte pe alta, pentru a te asigura că se prăjesc uniform. Scoate-le apoi din tigaie și așează-le pe o farfurie acoperită de prosoape de hârtie, care au rolul de a absorbi uleiul. 

Rezultatul este delicios, garantează David Chilcott. 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL