Cum să slăbeşti mai uşor când este cald afară

Thursday, 22 June 2017, 10:57 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Ziua sportivului începe cu o porție bună de mișcare, însă ce e drept fiecare are pasiunile sale și nu multă lume este dispusă să înlocuiască o pizza delicioasă cu semințe de quinoa, susan sau in.

Ei bine, există modalități mai ușoare de a dobândi corpul perfect. Iată câteva sfaturi ce îți vor fi de mare ajutor pe care imediat cum le vei pune în aplicare vei observa diferența!

Bea lichide calde și verzi

Prima recomandare este ceaiul Matcha, benefic pentru organismul tău mai ales că te ajută să îți susții sistemul imunitar, te apără de bolile de inimă și te ajută să pierzi acel surplus de kilograme ce atât de mult de deranjează.

Indicat ar fi să îți începi dimineața cu acest ceai, să înlocuiești cafeaua cu mult zahăr și laptele cu ceaiul Matcha.

Înainte de culcare, așază pe podeaua camerei tale un prosop rulat peste care te întinzi, având grijă ca partea ta lombară să fie exact peste prosop. Imediat cum te-ai așezat, întinde mâinile și picioarele cât de mult poți. În felul acesta vei elimina durerile musculare și vei elibera tensiunile acumulate peste zi în organismul tău. Este un mic secret din drumul care, prin perseverență, te va ajuta să obții un abdomen plat. Dacă nu crezi, încearcă timp de 30 de zile!

Deconectează-te de tot

Este bine să nu ai prin preajmă electrocasnice care să îți distragă atenția de la activitatea ta. Simpla lumină albastră de la telefon va transmite creierului mesajul să stea treaz și să fie activ. Așa că deconectează-te de la tot și  fă câteva mișcări de yoga sau pilates. Alege în puținul tău timp liber să te regăsești tu pe tine.

O minte relaxată este o minte puternică, una care poate fi stimulată mult mai ușor. În plus, somnul este un element bun de luat în seamă atunci când vrei să topești câteva kilograme. Privarea de odihnă înseamnă o energie mai scăzută pe care organismul tău o va cere din alimentație, mai ales din produsele de patiserie, dulciurile sau alimentele procesate. În felul acesta se explică nevoia ta de a mânca mai mult și orice îți pică în mână atunci când ești obosit.

Află mai multe trucuri să slăbești vara AICIVezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SĂNĂTATE