Cum să nu alunecăm pe gheaţă? Trucuri eficiente

Friday, 25 January 2019, 11:03 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Aşadar, iată câteva sugestii care vă vor ajuta să evitaţi căzăturile: 


• Primul lucru pe care îl puteţi face este să mergeţi la un specialist care să lipească pe talpa încălţămintei de iarnă câteva bucăţele de cauciuc special. Rezultatul durează un sezon.

• Talpa cizmelor nu va luneca, dacă o veţi şterge ocazional cu şmirghel. 

• Unii aplică pe tălpi fâşii de scotch de hârtie sau câteva bucăţele de leucoplast, care pot fi de folos de la două la trei zile. 

• Doamnele care nu îşi imaginează viaţa fără tocuri pot să-şi lipească pe suprafaţa acestora nişte pâslă (desigur, dacă suprafaţa tocurilor permite acest lucru). Acest truc vă poate salva cu siguranţă de o eventuală cădere. Pâsla rezistă până la două săptămâni.

• Un cartof, de asemenea, vă poate fi de ajutor. Pur şi simplu frecaţi talpa cu acesta şi veţi vedea rezultatul. Metoda era folosită încă în trecut, fiind considerată destul de eficientă.

• Ungeţi talpa cu superglue sau aracet pentru tapet, presăraţi-o cu nisip amestecat cu pietriş mărunt, apoi lăsaţi peste noapte să se usuce bine. Dacă lucraţi într-un oficiu, ar fi bine să aveţi încălţăminte de schimb, deoarece nisipul lasă urme.

Dacă niciuna dintre aceste metode nu ţine, nu-mi rămâne decât să vă dau un sfat: aveţi grijă cum cădeţi. Faceţi zilnic aşezări, rotiţi trunchiul şi membrele. Astfel, la o eventuală cădere, veţi putea manevra mult mai uşor şi, poate, o veţi preveni.

 

Sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL