Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum poţi scăpa de ciupercile unghiilor chiar la tine acasă. Foloseşte acest remediu natural

Wednesday, 07 June 2017, 16:51 Sursă: REALITATEA.NET

Prima etapă a infecției fungice este apariția unor pete albe sau galbene în partea de sus a unghiei. Cu timpul, această condiție de sănătate va duce la deformarea unghiei cât și la schimbarea culorii ei. Acest eveniment poate deveni foarte inconfortabil și dureros. Fără un tratament adecvat, această ciupercă nu se va vindeca niciodată.

De cele mai multe ori persoanele care întâmpina aceste probleme de sănătate încep să-și cumpere diverse creme ce conțin chimicale, cu scopul de a elimina ciuperca. Problema este că eliminarea ei este destul de greoaie, și de cele mai multe ori aceste creme chimice nu dau rezultatele dorite. Tocmai din aceste considerente, am hotărât să vin în ajutorul persoanelor suferinde cu o rețetă naturală de eliminare a infecțiilor fungice, rețetă ce este ușor de făcut, cu ingrediente ce sunt la îndemână oricui.

Amestecul minune se face din bicarbonat de sodiu și oțet de de mere, ambele ingrediente creând remediul perfect : bicarbonatul stopează răspândirea ciupercii, în timp de oțetul va duce la uciderea ciupercii.

Iată mai jos ce trebuie să faceți:

Veți avea nevoie de – 5 linguri de bicarbonat de sodiu, 200 de ml de oțet de mere și 1 litru de apă călduță.

Metodă de preparare:

Puneți bicarbonatul și apa într-un vas mai mare, amestecând până când se dizolvă. Puneți picioarele în acest amestec și mențineți-le timp de 15 minute. Scoateți apoi picioarele, și lăsați-le să se usuce fără a va șterge.

După ce s-au uscat, adăugați oțetul în apă, și introduceți din nou picioarele în acest amestec. Lăsați să acționeze timp de 10 minute după care procedura s-a încheiat. După ce ați scos picioarele de asemenea nu trebuie să va ștergeți picioarele cu nimic, trebuie doar să le lăsați să se usuce în mod natural.

Faceți acest remediu seara înainte de culcare, timp de 10 zile consecutive.

Sursă: secretele.com


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL