Coronavirus - România: 28582 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum poţi să urmăreşti gratuit programele HBO

Tuesday, 20 January 2015, 18:54 Sursă: REALITATEA.NET

Timp de trei zile, telespectatorii pot vedea, fără abonament, blockbustere şi numeroase seriale de succes. Programul HBO va fi disponibil de vineri de la prânz abonaţilor de cablu şi DTH din România.

Vineri, de la 19:50, va fi difuzat filmul „The Best Offer/ Ofertă irezistibilă“ (2013), care prezintă povestea renumitului colecţionar şi expert în artă Virgil Oldman (Geoffrey Rush). Într-o zi el primeşte un telefon de la misterioasa Claire (Sylvia Hoeks) care îi cere să evalueze nişte opere de artă deţinute de familia ei. Va fi începutul unei relaţii care îi va schimba viaţa pentru totdeauna.

Vineri şi sâmbătă noapte cinefilii sunt invitaţi să urmărească un maraton „True Detective/ Detectivii din Louisiana“, unul dintre cele mai apreciate seriale HBO ale anului trecut, cu Matthew McConaughey şi Woody Harrelson în rolurile principale. Serialul-dramă se centrează pe povestea a doi detectivi ale căror vieţi se împletesc în timpul unei anchete de urmărire a unui ucigaş, care începe cu investigarea unei crime bizare din 1995 până la redeschiderea cazului în 2012.

Programul HBO de sâmbătă cuprinde titluri de neratat, printre care „The Kings of Summer/ Regii verii“, „Game Change/ Jocul se schimbă“ (Woody Harrelson, Julianne Moore, Ed Harris), „Blue Jasmine“ (Charlie Tahan, Alec Baldwin, Cate Blanchett), „Fading Gigolo/ Gigolo de ocazie“ (John Turturro, Woody Allen, Vanessa Paradis, Liev Schreiber, Sharon Stone), scrie adevarul.ro.

De la 22:10, HBO difuzează „Lawless/ În afara legii“ (Shia LaBeouf, Tom Hardy, Jason Clarke, Guy Pearce, Jessica Chastain) care redă povestea adevărată a infamilor fraţi Bondurant: trei fraţi care fac contrabandă cu băuturi alcoolice şi care îşi încearcă norocul la visul american în statul Virginia din perioada prohibiţiei.

Duminică, după filmul de la ora 20:00, „Getaway/ În afara legii“, cu Ethan Hawke şi Selena Gomez, telespectatorii HBO sunt invitaţi să urmărească un nou episod din cea mai amplă producţie realizată de HBO Europe în România. „Umbre“ este o dramă cu influenţe de comedie neagră şi spune povestea lui Relu, un taximetrist care face bani ca recuperator pentru un mafiot local. După ce omoară accidental un om, Relu vrea să iasă din lumea interlopă, dar nu mai are cale de întoarcere.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL