Coronavirus - România: 29620 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum ne afectează eclipsa parţială de soare care va avea loc pe 13 septembrie

Friday, 11 September 2015, 10:21 Sursă: REALITATEA.NET

Această eclipsă va fi vizibilă în sudul Africii, sudul Madagascarului, apoi va atinge Antarctica orientală.

În general, în astrologie, eclipsele de soare simbolizează noi începuturi, pe toate planurile – carieră, dragoste sau chiar pe plan personal. Un fel de redescoperire a propriei persoane. E bine de știut că toate aceste schimbări pot fi de-a dreptul radicale, așa că toată lumea ar trebui să profite de aceste oportunități, scrie Radio Iaşi.

Zodiile și eclipsa de soare

Mai mulți nativi ai zodiacului vor simți în mod direct influența eclipsei în viața lor. De exemplu, fecioarele – deoarece eclipsa are loc în zodia lor. Multe fecioare vor traversa o perioadă dificilă în săptămânile următoare, însă această perioadă se va încheia cu un final fericit. Fie că își vor găsi jumătatea, fie că își vor schimba jobul sau vor face niște investigații medicale, până la sărbătorile de iarnă fecioarele vor primi cu siguranță o veste foarte bună, care le va însenina chiar și începutul lui 2016, conform Unica.ro.

Și balanțele vor fi foarte influențate de această eclipsă, pentru că ele vor redescoperi pe cineva sau ceva din trecutul lor, care le va face să se simtă în al nouălea cer. Sigur, după toată această perioadă fericită este posibil să apară și niște drame în viața lor, dar până atunci se pot bucura de momentele frumoase.

Din păcate pentru ei, peștii nu vor fi avantajați de această eclipsă – e posibil să sufere pe plan sentimental. Însă ei sunt mereu perseverenți și nu vor înceta niciodată să-și caute sufletul pereche și să spere la o relație ca-n povești.

Săgetătorii și gemenii vor fi și ei cuprinși de influența directă a eclipsei. Cumva viața li se va modifica. Încă nu se știe dacă în bine sau în rău, pentru că eclipsa aceasta influențează mai degrabă destinul, însă cu siguranță că vor exista schimbări majore în viețile lor.

Ultimii care vor simți pe pielea lor eclipsa, vor fi leii. Dacă sunt deschiși la noi provocări și au curaj și putere de muncă, ei vor face un salt în viața profesională și vor ajunge pe culmile gloriei. Dacă, din contră, nu prea au chef de provocări, și se mulțumesc cu ceea ce au, s-ar putea să piardă niște oportunități majore.

Nu uita că aceste zodii sunt cele care sunt afectate în mod direct, însă chiar dacă nu te numeri printre ele, tot e posibil să simți influența eclipsei, pentru că este foarte intensă și, cumva, imprevizibilă.

(w460)

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL