Cum îți ștergi profilul de Facebook

Friday, 07 March 2014, 14:07 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Trebuie sa stiti, din start, ca daca va stergeti profilul de Facebook, acest lucru nu se va intampla imediat. Reteaua va pastra datele active timp de inca 14 zile, pentru a impiedica astfel stergerea accidentala sau de catre altcineva.

Dupa ce v-ati facut backup la date, trebuie sa va stergeti “Linked Accounts”. Fara acest pas, nu veti reusi sa va stergeti profilul.


Cititi continuarea pe GadgetReport.ro.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE