Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum îți cureți organismul de toxine în 72 de ore

Friday, 14 April 2017, 16:40 Sursă: REALITATEA.NET

Așadar, atunci când vorbim de detoxificare, vorbim de fapt despre îmbunătățirea funcțiilor naturale ale corpului de neutralizare, transformare și eliminare a materiilor care nu ne aduc niciun beneficiu.

Un sistem de detoxificare eficient este vital pentru suținerea acestor organe care elimină toxinele din corp. Deși ai crede că această cură de înlăturare a substanțelor nedorite trebuie să dureze săptămâni, chiar luni de zile, trebuie să știi că poți să îți cureți organismul în doar 3 zile!

Regimul de detoxificare de 3 zile te va ajuta să îți îmbunătățești funcționarea organismului. Urmează pașii descriși mai jos și oferă-i corpului tău o gură proaspătă de sănătate.

Primul pas

Bea un pahar de apă amestecat cu suc de lămâie, imediat cum te trezești. Mai apoi, prepară-ți micul dejun: un smoothie din banane, căpșune, suc de portocale, nucă de cocos, afine, apă și o mână de spanac. Alternează această rețetă cu una la fel de gustoasă, cu suc de mere, varză kale, ghimbir și portocale. Dacă nu ai un blender sau un storcător de fructe, consumă fructele și legumele în starea lor naturală, întregi.

Al doilea pas

Pentru prânz, fă-ți un bol mare de salată din legumele preferate, felii de avocado, ulei de măsline și oțet, cu felii de mere trecute prin unt de migdale. Alege fructele favorite, legume cu humus sau un amestec de nuci, struguri și fructe de pădure deshidratate pentru gustarea de după-amiază.

Mai mult pe DivaHair.ro.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL