Coronavirus - România: 32535 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum fac sex româncele, în funcţie de regiune! Moldovencele, preferatele tuturor bărbaţilor

Saturday, 08 April 2017, 19:33 Sursă: REALITATEA.NET

Ispititoare privirii, româncele nasc pasiuni şi uneori frâng inimile domnilor. Cu toatea astea, româncele sunt diferite de la o regiune la altă. Sexologii ne arată care sunt diferenţele.

Muntencele nu se dau în lături de la nimic

Despre muntence se spune ca sunt repezite din fire şi aprige, însă viaţa cotidiană din această regiune a ţării le îndeamnă să-şi dezvolte în această direcţie caracterul.

Femeile din această regiune îsi doresc să obţină orgsmul şi sunt dispuse să facă eforturi pentru aceasta, să se documenteze sau să se adreseze unui specialist care le-ar putea ajuta, după cum susţine medicul specialist. Totodată, ele îşi încep viata sexuaă în timpul liceului.

Ardelencele ţin totul în secret

Preşedintele Institutului de Sexologie din Cluj-Napoca, Cristian Delcea, spune că firea individului, felul său de a fi, determină comportamentul acestuia în dormitor, nu regiunea din care provine. Acesta afirmă că nu există studii care să arate că ardelencele sunt mai puţin focoase decât moldovencele sau oltencele, dar nici invers. Sexologul clujean bănuieşte că acele percepţii culturale despre ardelence, moldovence, oltence şi dobrogence, cunoscute din bancuri, ar fi generat poveşti despre cum ar fi ardelencele, moldovencele, oltencele şi dobrogencele în pat. Deşi este de peste nouă ani sexolog, el spune că nu a auzit vreun mit despre comportamentul sexual al ardelencelor. „Indiferent de regiune, au aceleaşi dorinţe, aceleaşi fantezii, aceleaşi probleme sexuale“, afirmă Delcea.

Moldovencele sunt cele mai frumoase

Folclorul urban a acreditat ideea că femeile din Moldova sunt cele mai frumoase românce, cad uşor la pat şi sunt focoase în dormitor. Specialiştii consideră că toate atributele cu care sunt însoţite moldovencele nu pot fi extinse la nivel de concluzie cu caracter general. Potrivit sociologilor, nu există baze ştiinţifice pentru a argumenta astfel de legende, ci mai degrabă factori determinanţi de natură socio-geografică.

Oltencele au carismă sexuală

Sexologii susţin că oltencele sunt pretenţioase în pat şi în general sunt femei frumoase, însă faptul că vor să controleze totul îi enervează pe bărbaţi. Oltencele recunosc că sunt femei frumoase şi susţin că tot timpul au profitat de acest lucru. Sexologii au mai precizat că femeile oltence fac de cele mai multe ori primul pas către partenerul lor.

Bănăţencele sunt mai timide

La fel ca şi bărbaţii, femeile românce sunt influenţate în viaţa sexuală, pe care majoritatea şi-o trăiesc cu reţinere, de mediul în care trăim şi de educaţia pe care o primim în această privinţă. „Femeile se aşteaptă foarte mult ca bărbaţii să aibă iniţiativa. În occident, femeile sunt mult mai deschise, vin cu idei, participă la creativitatea actului sexual. La noi sunt mai rezervate, aşteaptă iniţiativa, unele cred că dacă ar lua iniţiativa vor fi greşit înţelese de partener”, a spus psihologul timişorean Mona Vintilă

Sursă: adevarul.ro

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL