Cum arată părinţii lui Vladimir Putin? Imagini uimitoare. Seamănă leit cu...

Tuesday, 12 November 2019, 12:57 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Vladimir Putin a devenit cunoscut pe plan mondial în 1999, când a fost numit prim-ministrul Rusiei, în timpul mandatului lui Boris Elţîn. Viaţa sa de dinaintea acestui moment nu s-a aflat, însă, sub lumina reflectoarelor, iar trecutul preşedintelui e presărat cu detalii surprinzătoare.

Vladimir Vladimirovici Putin s-a născut în 1952, la Leningrad, în prezent, Sankt Petersburg. Preşedintele rus a copilărit într-o clădire cu aparatamente de lux, constuită în secolul al XIX-lea. După Revoluţia din 1917 însă, imobilul a fost naţionalizat şi apartamentele au fost oferite muncitorilor de la fabricile din oraş. Părinţii lui Putin s-au mutat acolo în 1944 şi au împărţit apartamentul de la etajul al cincilea cu încă două familii. Nu exista lift, chiuveta şi aragazul erau pe coridor şi, de cele mai multe ori, apa caldă lipsea. Tânărul Vladimir şi alţi băieţi de vârsta lui obişnuiau să vâneze şobolanii de pe casa scării.

(w500)

Spiridon Ivanovici Putin, bunicul actualului lider rus, a fost bucătar şi a lucrat la casa de vacanţă Gorki, unde Vladimir Lenin şi-a petrecut ultima parte a vieţii, relatează Huffington Post. După moartea lui Lenin, Spiridon Ivanovici a continuat să găteasca pentru soţia acestuia, Nadejda Krupskaia. Ulterior, a lucrat în mai multe ocazii pentru un alt lider sovietic, Iosif Stalin. Datele despre genealogia lui Putin sunt incomplete, neexistând prea multe informaţii despre bunica sa paternă sau despre vreunul dintre străbunici. Vladimir a avut doi fraţi mai mari, pe care nu i-a cunoscut niciodată. Unul dintre ei a murit la scurt timp după naştere, în timp ce al doilea a decedat în timpul asediului Leningradului, răpus de difterie.

(w500)


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri