Cum arată palatul cu 118 camere al lui Donald Trump, noul preşedinte al SUA

Wednesday, 09 November 2016, 15:17 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Conacul a fost construit în urmă cu 90 de ani de Marjorie Merriweather Post, una dintre cele mai bogate femei ale Statelor Unite. Deşi la moartea ei, în 1973, Post cedase casa statului american pentru a servi drept reşedinţă prezidenţială de vacanţă, cheltuielile de întreţinere mult prea ridicate au făcut ca proprietatea să fie transferată înapoi fiicei moştenitoare. În 1985, aceasta a decis însă să o vândă pentru mai puţin de 10 milioane de dolari lui Donald Trump, proprietarul ce avea să o transforme, câţiva ani mai târziu, într-un club privat.

Piatra pentru reședință a fost importată din Italia, de la Genova, iar tapiseriile flamande din secolul XVI-lea erau protejate de fosta proprietară cu draperii. După ce casa a fost cumpărată de Donald Trump, acesta a vrut ca livingul să fie luminos și tapiseriile s-au decolorat. Trump se laudă că decorurile din camera copilului au fost desenate de însuși Walt Disney când era tânăr, scrie deschide.md.

Un angajat de la palatul său a povestit presei americane că pe Trump îl enervează cel mai mult sunetul avioanelor care trec pe deasupra proprietății, pentru că există un aeroport în apropiere. Ca urmare, a dat în judecată aeroportul. A dat în judecată și orașul, cu care are o dispută pe tema înălțimii catargului pentru steag de pe proprietatea sa.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri