Cum a reuşit această femeie să scape de riduri. Secretul pe care orice femeie trebuie să îl ştie

Thursday, 11 August 2016, 08:16 Sursă: REALITATEA.NET

În vârstă de 42 de ani şi mama a doi copii, Sarah Smith (foto) din Marea Britanie, se numără printre oamenii care nu consumă suficientă apă. După cum a mărturisit, suferea de dureri de cap frecvente şi proastă digestie. Medicii pe care i-a consultat au sfătuit-o să crească aportul de apă, că soluţie la problemele ei. Aşa că a decis să încerce asta, dar şi documenteze întregul proces.

Şi-a propus să bea zilnic 3 litri de apă, timp de o luna, pentru a vedea dacă se schimbă ceva în starea de sănătate. De asemenea, schimbările prin care a trecut au fost imortalizate.

La începutul experimentului ei, Sarah se uită la chipul ei şi remarcă: "Am 42 de ani, dar trebuie să recunosc că parcă văd faţă unei persoane care arată de 52, ceea ce este şocant. Există umbre întunecate în jurul ochilor, prea multe riduri, pete roşiatice, iar pielea mea e lipsită de orice urmă de strălucire. Parcă sunt moartă..."

După numai o săptămâna, Sarah a observat că urină ei a căpătat o culoare normală, deoarece apă stimulează funcţionarea corectă a rinichilor ei. Mai mult decât atât, a existat, de asemenea, o îmbunătăţire semnificativaa tranzitului intestinal. Durerile de cap au dispărut, iar rigiditatea resimţită în articulaţii s-a redus foarte mult. Acest lucru se datorează faptului că apă acţionează că un lubrifiant pentru încheieturile noastre.

Sursa: bzi.ro


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SĂNĂTATE