Coronavirus - România: 32948 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Culmea corupției: Mita cu chitanță

Wednesday, 15 April 2015, 09:20 Sursă: REALITATEA.NET

Deputatul PNL Andreea Paul semnaleaza pe pagina sa de Facebook o astfel de situatie. Un om de afaceri austriac s-a vazut nevoit sa dea mita primarului din Calinesti Oas pentru a se asigura ca centrul de plasament in care investea va avea curent electric.

Insa omul de afaceri trebuia sa justifice cheltuielile sale asa ca a emis si o chitanta pentru mita de 3.500 de euro. Deputatul PNL sustine ca omul de afaceri a fost pacalit si nu a inteles pentru ce i-a dat primarului 3.500 de euro.

"Cum ia un primar bani pe persoană fizică de la un investitor străin păcălit într-un obiectiv social?! Primarul Copil Gheorghe din Calinești Oaș a încasat 3500 de euro. Ilegal. Iată dovada celor doua chitanțe atașate pentru promisiunea instalării energiei electrice dedicate centrului de plasament copii 'Casa Soarelui' din aceeași localitate. Finanțarea executării lucrării în valoare de 40.231 lei s-a făcut din bugetul public. Ne întrebăm, desigur, pentru ce au fost dați cei 3500 de euro personal primarului?! Austriacul care a investit în acest proiect, care a taiat chitanța pentru fiecare euro cheltuit (altfel nu-i ieșea propria gestiune pentru care dă socoteală), l-a dat în judecată când a înțeles că a fost fraierit", a scris Andreea Paul pe Facebook. Detalii...


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL