Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

CULISELE PUTERII | Miron Mitrea, la Realitatea PLUS: ”Din trei oameni pe care i-am cunoscut cu covid-19, doi au MURIT foarte repede”

Sunday, 19 July 2020, 20:00 Sursă: Realitatea.NET

”Există mulți oameni în toată lumea care infirmă existența acestei pandemii, din păcate. Există, tot din păcate, oameni care au avut în jurul lor oameni bolnavi de covid-19 și eu fac parte dintre ei. Cel puțin experiența apropiată de mine e foarte proastă. Din trei oameni pe care i-am cunoscut cu covid-19, doi au murit foarte repede și unul s-a vindecat foarte greu. Imbecilii sunt acei oameni care făcându-și rău lor fac rău și altora.

Noi am mai discutat de-a lungul timpului despre responsabilizarea populației. Educarea populației se face cu mijloace coercitive. Sigur, ele trebuie să fie în acord cu gravitatea faptei pe care o face respectivul cetățean. Responsabilizare cu bâta. Dacă nu înțelegi că trebuie să porți mască, pentru că nu s-a inventat un sistem mai bun, atunci trebuie ca statul să îți ia banii din buzunar. Această epidemie este extrem de periculoasă. Se transmite cu mare ușurință. Este o boală urâtă. Trebuie să ne păzim pe noi și pe cei din jurul nostru.

Mă întorc la responsabilizarea cu bâta. După ce două luni de zile de pauză totală, au stat oamenii acasă de frică, pentru că frica este cel mai bun motivant,au văzut că mor sub 1 la sută, le-a dispărut frica unora și au început să facă presiuni pe Guvern. Și Guvernul a cedat.

Guvernul a intrat în relaxări succesive. Terasele de fițe, Vama Veche... Vin unii și spun că nu trebuie să oprim economie. Puteți să dați drumul la economie, dar opriți distracția”, a spus Miron Mitrea, la Realitatea PLUS.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL