Coronavirus - România: 19669 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

CTP, despre momentul în care finala de la Cincinnati a depins de "un fir de păr"

Monday, 20 August 2018, 09:13 Sursă: REALITATEA.NET

"Nu e o înfrângere care să ne doară așa mult. Cumva e logică. Simona a avut benzină până acolo, la mingea de meci în tiebreak, aceea a fost șansa ei. I-a spus lui Darren la consultarea de la setul 2: am avut șansa mea, acum nu mai pot. Chiar nu mai poate, a făcut niște eforturi uriașe în aceste două săptămâni, a jucat, au fost zile cu câte două meciuri, a avut meciuri foarte dure în spate, dacă e să ne gândim la Pavliucenkova, la Sloane Stephens, meciuri de aproape trei ore, de mare uzură psihică și fizică. Pur și simplu nu a mai putut fizic în setul al treilea și Bertens a câștigat. Mai proaspătă, are mai puține eforturi în această perioadă, dar a și jucat un tenis remarcabil, a fost foarte solidă de pe fundul terenului", a explicat la Digi24 Cristian Tudor Popescu.

"Câtă vreme Simona a reușit să o miște și să o oblige pe masiva Bertens să lovească mingea din deplasare, lucrurile au mers bine pentru Simona. Apoi, obosind Simona, a început să-i dea la mână. Și de pe picioare, Bertens lovește năprasnic și ia controlul jocului", subliniază CTP.

Totuși, comentatorul admite că, dacă avea puțin noroc, Simona putea câștiga acest meci.

"A fost o ecuație normală a acestui meci, dar el ar fi putut să fie câștigat de Simona acolo, la mingea aceea de meci sau la finalul acela de tiebreak. Totul a depins de un fir de păr. Dacă greșea atunci Bertens - ceea ce n-a făcut, Bertens a arătat acolo soliditate psihică la mingea de meci, mingea aceea de meci n-a greșit-o Simona, a câștigat-o Bertens! Deci, a arătat forță, a meritat categoric această victorie!", conchide jurnalistul.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL