Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cristian Rizea, la Realitatea PLUS: Gică Popescu, arestat la comanda lui Maior și Dâncu, cu complicitatea lui Ponta și Oprea 

Wednesday, 14 October 2020, 22:30 Sursă: Realitatea PLUS

 

Cristian Rizea a declarat, miercuri seară, la emisiunea „Legile puterii”, moderată de Alexandra Păcuraru, că fostul internațional din generația de aur a fotbalului românesc Gică Popescu ar fi fost arestat la ordinul lui George Maior și Vasile Dîncu, cu complicitatea lui Victor Ponta și a lui Gabi Oprea. Fostu ldeputat PSD invocă și faptul că Anghel Iordănescu a și recunoscut acest lucru într-un innterviu acordat în urmă cu câteva luni.

“La solicitarea lui George Maior, cu care mă vedeam la meciurile naționalei de fotbal, știți că dânsul este un mare microbist ca și Vasile Dîncu, urmează și episoadele apropo de Federația de Fobal, și de conducere și de modul în care a fost arestat Gică Popescu, tot la ordinul lui George Maior și Vasile Dîncu, cu complicitatea lui Victor Ponta și a lui Gabi Oprea , asta pentru că am vorbit de fotbal.

Îmi pare rău de Gică Popescu, nu merita așa ceva, e un simbol al României. Dar asta-i viața”, a mai declarat Cristian Rizea, la Realitatea Plus. Citește continuarea pe realitateadebucuresti.net.

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL