Coronavirus - România: 28166 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Crimă şocantă într-un oraş din România, în miezul zilei. S-a întâmplat în staţia de autobuz

Monday, 11 January 2016, 23:28 Sursă: REALITATEA.NET

Ion R. și-a ieșit din minți sâmbătă, după ce concubina sa, Maria S., l-a anunțat că îl va părăsi și a plecat de acasă, din satul Mag. Nu era prima dată când se întâmpla acest lucru, spun vecinii celor doi. Cunoscuții susțin că femeia și-ar fi înșelat partenerul în repetate rânduri și că acesta era singurul care muncea și întreținea familia.

Sâmbătă, bărbatul și-a găsit partenera în stația de autobuz din Sibiu, a bruscat-o, a culcat-o la pământ și i-a aplicat repetate lovituri cu cuțitul, unele dintre ele în zona gâtului. “Pe fondul stării de gelozie şi a relaţiei anterior tensionată, în apropierea Gării CFR Sibiu, inculpatul Ion R. a atacat-o pe concubina sa Maria S., căreia i-a aplicat mai multe lovituri de intensitate ridicată, cu un cuţit,violenţe ce au vizat zone anatomice vitale şi s-au soldat cu producerea unor leziuni traumatice grave”, arată procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

După ce și-a înjunghiat partenera, bărbatul a încercat să fugă spre Podul Gării, dar mai mulți pasageri care au fost martori la atac au fugit după el. Cei care au rămas în stație au sunat imediat la 112. În cele din urmă, după câteva sute de metri, agresorul a fost prins, cu ajutorul poliţiştilor. Femeii i s-au acordat îngrijiri medicale de urgenţă, dar a murit la scurt timp.

Ion R. a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile. El este cercetat acum pentru omor calificat.

Sursa: Turnul Sfatului


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL