Crima din Piața Constituției - Totul a plecat de la o femeie

Tuesday, 08 October 2019, 09:51 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Detalii de Vestul Sălbatic reies din referatul procurorilor privind crima din Piața Constituției. Totul a plecat de la o femeie, bandele rivale au venit în Piata Constituției cu zeci de bătăuși înarmați cu săbii, bâte și țevi ca să își regleze conturile. Culmea, încăierarea a fost filmată de camerele de sparavegehere de pe clădirea Parchetului General. Documentul a fost obţinut de Ştirile TVR.

Totul a început sâmbătă seara, când liderul unei grupări din Sectorul 5, Ionuț Mirea zis ,,Boxerul'', a fost sunat de Ion Alexandru zis ,,Alex Barbaro'', cel care controlează o altă grupare interlopă din zona Tei-Doamna Ghica. ,,Barbaro'' i-a reproșat lui ,,Boxerul'' o presupusă legătură cu concubina lui și i-a cerut să își regleze conturile. Așa că și-au dat întâlnire a doua zi, duminică, 29 septembrie, pe teren neutru, în Piața Constituției.

Numai că cei doi nu au venit cu mâna goală. ,,Alex Barbaro'' a venit cu 40 de inși și cu 10 mașini, iar ,,Boxerul'' doar cu 5 mașini. Toți erau înarmați până în dinți cu săbii, bâte, cuțite și țevi de metal. Discuția a degenerat imediat și s-a ajuns la o încăierare generală.

Unul dintre membrii grupării lui ,,Boxerul'', cel ucis, Ion Ban zis ,,Doctoru'', a fost prins de 8 membri ai grupării rivale.

"Agresiunea asupa victimei a debutat cu pulverizarea de către Păun Romeo a unui spray lacrimogen de la o distanţă de aproximativ 1,5 metri după care Ban Ion a fost înconjurat imediat de un număr de 8 membri din grupul advers care i-au aplicat mai multe lovituri în zona capului, a spatelui şi a membrelor cu bâte, cu pumnii şi picioarele, precum şi cu un corp dur alungit, cu muchii uşor alungite" (posibil sabie - n.r.) – extras din referatul Parchetului Capitalei.

Judectorul a emis mandate pentru toți cei 6 reținuți de Parchetul Capitalei. Liderul grupării din Tei, Alex Barbaro, nu a fost prins nici până acum.Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL