Coronavirus - România: 695153 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Crimă cu sânge rece în Brașov. Autoarea are doar 18 ani. Ce a furat din casa victimei

Wednesday, 02 December 2020, 16:52 Sursă: adevarul

Autor: Iulian Budusan

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, în seara de 30 noiembrie, anul curent, tânăra de 18 ani, împreună cu o altă fată, s-au deplasat la domiciliul victimei din municipiul Braşov, au escaladat poarta imobilului şi s-au ascuns vreme de mai multe ore într-o anexă a apartamentului acesteia, scrie Adevărul.

Au stat ascunse acolo şi au aşteptat până s-au stins luminile din acest apartament, precum şi din apartamentul vecin. În jurul orei 03.00, cele două tinere au forţat un gard de lemn, au ajuns în dreptul geamurilor apartamentului victimei, au spart unul din geamuri şi au pătruns în interiorul apartamentului în sufragerie.

Cele două s-au descălţat pentru a nu face zgomot şi au sustras mai multe bunuri din sufragerie, la lumina telefonului mobil. Ulterior, tânăra de 18 ani a mers în dormitorul casei unde era victima şi a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuţit, aceasta decedând.

„Cele două coinculpate au mai luat ceva bunuri din sufragerie, moment în care au fost observate de un martor. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare. Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie  Braşov – Serviciul de Investigaţii Criminale”, au precizat procurorii PT Braşov. 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL