Crimă de o cruzime incredibilă, în jud. Covasna. UCIS în bătaie de 4 tineri. Tatăl lui, rănit grav

Monday, 29 July 2019, 14:11, Sursă: REALITATEA.NET

Sâmbătă seara, la ora 20:32, Centrul Operațional al I.P.J. Covasna a fost sesizat telefonic, prin intermediul numărului pentru apeluri de urgență 112, cu privire la faptul că în Belin, o persoană în vârstă de 33 de ani a fost lovită de mai multe persoane care au fugit de la fața locului, victima decedând ca urmare a agresiunii.

Adaugă părerea ta

Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că fapta se confirmă, fiind constituită echipa complexă de cercetare care a desfășurat activitățile specifice de investigare sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna.

În urma cercetărilor s-a stabilit că sâmbătă, în jurul orei 19:30, în timp ce se întorceau cu căruța de la muncă din pădure, 4 bărbați, cunoscuți ca fiind localnici ai comunei, au fost atenționați verbal de către victimă să reducă viteza de deplasare întrucât riscă să-i lovească pe copiii care se jucau în stradă. Între victimă și cei patru bărbați s-a produs un conflict spontan în cadrul căruia ocupanții căruței l-au agresat pe bărbatul care i-a atenționat, acesta decedând în urma loviturilor primite.

Totodată, în urma investigațiilor s-a mai stabilit că în timpul producerii agresiunii, tatăl victimei a încercat să intervină în apărarea fiului său, dar la rândul său a fost lovit în același mod.

În urma cercetării locului faptei și pe baza datelor obținute de la martorii oculari, au fost identificați ca suspecți 4 tineri cu vârste între 18 și 32 de ani, toți locuitori ai comunei, scrie realitateadecovasna.net.