Coronavirus - România: 29620 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Crezi că ești alergic la internet? Afecțiunea există și specialiștii îți zic cum se manifestă

Tuesday, 30 July 2019, 15:43 Sursă: REALITATEA.NET

Mai mulți oameni au declarat că se confruntă cu simptomele enumerate mai sus, atunci când se află în prezența unor câmpuri electomagnetice.

Un caz concret de ESH - hipersensibilitate drept sindromul hipersensibilității electromagnetice este cel al unei tinere din Marea Britanie.

Mai exact, fata în vârstă de 15 ani s-ar fi spânzurat din cauza efectelor expunerii la WiFi. Familia fetei susține că semnalul WiFi de la școală o făcea pe tânără să se simtă rău. De asemenea, aceasta ar fi suferit de dureri de cap atât de intense, încât nu mai reușea să se concentreze, potrivit părinților.

Acest studiu arată că oamenii care suferă de EHS suferă de dureri de cap și de oboseală – simptome care apare când sunt în apropierea semnalelor electromagnetice. De asemenea, când erau îndepărtați de ele, simptomele lor dispăreau.

World Health Organization (WHO) a explicat că acest sindrom poate să se prezinte sub forma mai multor reacții, printre care roșeață și arsură a pielii, oboseală, dificultate de concentrare, greață, palpitații ale inimii și probleme digestive. Este curios că sensibilitățile de mai sus nu au o bază toxicologică sau fiziologică.

„Eu cred că cei care suferă de EHS sunt într-adevăr bolnavi. Cu toate astea, știința nu poate dovedi în momentul de față că aceste semnale electromagnetice sunt de vină pentru suferința lor" a declarat Dr. James Rubin, Senior Lecturere la King's College în Londra.

Cu alte cuvinte studiul efectuat de Rubin sugerează că că WiFi-ul și undele electromagnetice nu sunt de vină pentru simptomele de amețeală și durere de cap. Cei care spun că suferă de la undele WiFi sunt probabil bolnavi, dar probabil din alt motiv decât cel pe care l-ar crede.

Sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL